Maten på StrandRestauranten

StrandRestaurant fokuseres det på matopplevelser med utgangspunkt i lokalt fanget fersk fisk fra Helgeland.

 

Hvordan kan det ha seg at mennesker overlevde i Nord-Norge uten kjøle og frysemuligheter..?

 

Det formidler vi litt av gjennom vår meny på 8 serveringer på en moderne måte.

 

For de som tenker at 8 serveringer blir for mye og/eller tar for lang tid, tilbyr vi 2 av rettene fra opplevelsesmenyen som da er justert noe i mengde.

 

Restauranten er stengt for sesongen! Takk for i år! Ses i juni 2022!

 

Eksempel meny

Vi anbefaler vår drikkemeny, med eller uten alkohol. De fleste viner er privatimportere og den alkoholfrie er komponert i Strandrestauranten.

I Torghatten StrandRestaurant fokuseres det på matopplevelser med utgangspunkt i lokalt fanget fersk fisk fra Helgeland. Her presenteres blant annet kveite, sprøstekt skinn av brosme og trøffeltang.

Konservering av fisk er noe vi liker. Her serveres røkt torsk på Strandrestaurant vis med saus laget av røkttørket torskeskinn.

Vi elsker å finne opp nye smakskombinasjoner. Hva med jordskokkis med einebærsirup og karamelliserte små biter av blodpudding.

I Torghatten StrandRestaurant bruker vi det meste av fisken som skinn og bein. noe foredler vi videre og noe koker vi kraft på .

Vi liker å overraske, gjerne med suppe som både er varm og kald på samme tid.

Ordentlighet og nøyaktighet er for oss viktig. Vi forsøker å strekke oss litt lengre, hver dag.

I Torghatten StrandRestaurant fokuserer vi på teamet på kjøkkenet. Vi føler at resultatet fra et godt team gir en større opplevelse på tallerkenen.

Mye av tilbehøret til råvarene dyrker vi selv, både i drivhus og ute på friland. Ikkereist mat smaker best!

I Strandrestauranten er det våre gjester som er bereiste, ikke maten!

Vi arbeider for å gi deg en positiv matopplevelse, basert på sesongens variasjoner av råvarer. Gjennom kunnskap, lidenskap og trivsel utvikler vi retter som ofte inneholder det uforventede i smaker og kombinasjoner.

Uttalelser

«StrandRestaurant Torghatten. Topp ved foten av fjellet. En stjerne på den kulinariske himmel.»

«Fantastiske smaker! Spiste 6 retters meny. Råvarer av ypperste klasse, spennende smaker, fantasifull og vakker anretning! Svært hyggelige servitører. God orientering på spørsmål jeg stilte om rettene.»

«Helt tydelig et vertskap med lidenskap for mat og drikke.
Vi kommer tilbake, garantert»

«Har reist mye i verden og Norge. Dette er absolutt en av de beste restauranter jeg har vært på. Topp meny og fantastisk vinpakke med egne viner. Service og forklaring av meny, helt supert .«

«Overraskande god restaurant til å vere på ein campingplass! Kreative og velsmakande rettar, nydeleg presentert.«

«Vi hadde en fantastisk mat opplevelse på Strand restauranten på Torghatten camping. Mat, vin, atmosfære og betjening gis terningkast 6 Kan virkelig anbefales!«

Ønsker dere å arrangere et selskap hvor maten ikke tar bort hovedfokuset, slik som bursdag, bryllup og lignende, planlegger vi gjerne litt «traustere» menyer i fellesskap med dere.

Bruk kontaktskjemaet under og vi vil ta kontakt.

Kontaktskjema for Selskap på Torghatten

8 + 15 =